החומרים
1 ק"ג כבד בקר או כבש
1/4 כוס שמן
1 כף שום מרוסק
1 כפית כמון
1 כף מלח
אופן ההכנה
חותכים הכבד לרצועות – כ-2 ס"מ רוחב, כ-1+1/2 ס"מ עובי. מערבבים בצלחת, השמן, השום, הכמון והמלח, ומורחים בהם היטב ומכל הצדדים את רצועות הכבד. מייבשים בשמש רצועות הכבד (על לוח עץ/חבל תליה), במשך שלושה-ארבעה ימים, כאשר בכל ערב מכניסים הביתה, ולמחרת הופכים צד. בתום הייבוש לשמור במקרר. הכבד המיובש חייב בצליה על האש לפני האכילה.
את הבשרים מגישים עם תוספות וסלטים שונים, כמו: סלט ירקות קצוץ, ת'רשי בלק'רעה, ת'רשי בלח'ל, מרדומה, קפונטה, לים בלדי, מסייר/חמוצים - פלפלים חריפים וזיתים, פלפל ות'ומה עם שמן זית.